• Ford Kuga ST-Line

  Ford Kuga ST-Line: Zelfverzekerd, intelligent en elegant

  De Ford Kuga ST-Line is de auto als je wilt opvallen met een sportieve auto. De zuinige en toch sportieve motor draagt bij aan de unieke mix van praktische bruikbaarheid en een in het oog springend fraai uiterlijk. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Kuga ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 2.000,- of Private Lease  vanaf € 489,- per maand.  Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Kuga of kom bij ons langs.

 • Ford Kuga ST-Line

  Slimme technologie waarvan je elke rit geniet

  Neem plaats in het sportieve interieur en je zult zien dat hij van binnen net zo stijlvol als van buiten is. Sportstoelen, een zilveren versnellingspook en het unieke ST-Line-spakenstuur met leren bekleding maken je auto nog net dat tikkeltje aantrekkelijker. Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Kuga of kom even bij ons langs. Dit kan je doen door op onderstaande knoppen te drukken

 • Ford Kuga ST-Line

  Makkelijker parkeren dan ooit

  Wil je ook op de lastigste plekken eenvoudig inparkeren? Schakel dan de actieve parkeerhulp in. Met één druk op de knop helpen sensoren eerst een geschikte parkeerruimte vinden. En stuurt de auto vervolgens zichzelf tot hij geparkeerd staat: je hoeft alleen maar gas, versnellingen en remmen te bedienen met behulp van geluidssignalen en instructies op het scherm. Kom langs om het zelf eens uit te proberen of boek alvast een proefrit.

 • Ford Kuga ST-Line

  Een camera die altijd vooruitkijkt

  Achter de achteruitkijkspiegel zit een kleine camera. Die laat zien wat er voor en achter de auto staat. Het Forward Camera System herkent verkeersborden, rijbaanafscheidingen en de verlichting van andere voertuigen. Het camerasysteem ondersteunt de volgende technieken: Lane Keeping Aid (rijbaanassistentie), Driver Alert (waarschuwingen voor de bestuurder), Auto High Beam (automatisch groot licht) en Traffic Sign Recognition (verkeersbordenherkenning)

 • Ford Kuga ST-Line

  De ruiten automatisch regenvrij

  Wanneer zet je de ruitenwissers aan? Of harder? Of zachter? Dankzij de regensensor gaat ruitenwissen helemaal vanzelf. Zodra er vocht op de voorruit komt beginnen de wissers en passen hun snelheid vanzelf aan het weer aan, volgens een zelfgekozen gevoeligheidsniveau. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Kuga ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 2.000,- of Private Lease  vanaf € 489,- per maand.

 • Ford Kuga ST-Line

  Hulp om binnen de lijnen te blijven

  Wil je wat extra hulp om altijd binnen de lijnen te blijven? Je krijgt het van het Lane Keeping System. Dit merkt via een camera of je de rijstrook dreigt te verlaten. Dan krijg je eerst signalen van Lane Keeping Alert: je stuur gaat trillen en je ziet een lampje branden. Als je langzaam of niet reageert, kan Lane Keeping System je weer naar de juiste rijstrook leiden. Dit systeem wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder de 65 km/u. Wil je de hulp niet? Dan kun je het handmatig uitschakelen.

 • Ford Kuga ST-Line

  Altijd wakker achter het stuur

  Wel zo veilig als je een seintje krijgt wanneer je vermoeid raakt. Driver Alert houdt je rijgedrag in de gaten en waarschuwt tijdig om even pauze te nemen. Als je waakzaamheid verder afneemt, wordt het bericht herhaald en gecombineerd met een beltoon. Kom het zelf anders even proberen en boek alvast een proefrit in via onderstaande knop. Ook kan je langskomen bij onze locatie om de Kuga ST-Line te bekijken.

 • Ford Kuga ST-Line

  Ruimte voor al jouw spullen

  De kofferbak van de Kuga is niet alleen lekker ruim, maar ook flexibel. Of je nu een actief weekendje weg gaat, op vakantie bent met het hele gezin of boodschappen moet doen: alles wat je nodig hebt past erin. Daarnaast zijn er allerlei handige opbergruimtes in de auto. Bijvoorbeeld voor een grote fles water, een atlas op A4-formaat of een paraplu. En ook voor kleinere spullen, zoals jouw zonnebril, sleutels en mobieltje

Boek een proefritContactOntdek andere ST-Line modellen